Filmtips

Såg precis den här filmen för andra gången med mamma, enligt mig är den jätte bra! Den har allt en film behöver och man tröttnar aldrig på den!
 
Handling:
 Av ren sympati följer tre par med till paradisön Eden för att hjälpa ett fjärde par med deras äktenskapsproblem. Väl där framkommer det att paketresan innehåller parterapi för samtliga av dessa åtta personer, och drömmen förvandlas på kort tid till mardröm.
 

Jobbig dag

Jag och Evelina innan silversparken / / Norrviken / / Andreas kör slag stil med min väska haha / / Jag och älsklingen
 
Nu är jag hemma från min match! Gick sådär och blev skadad, men den här dagen har varit hur ansträngande som helst på grund av silversparken, som vi förövrigt vann yeeeey, och sedan min match som tog grymt mycket på kraftena! Nu ska jag gå ner, jag har fått ett paket hem! Kan ni gissa vad det är? 

La soccerdag

När man ska ta seriösa bilder med photo booth, varje gång
 
Tja bloggeeen, ska börja dra mig till skolan nu! Vi har fotbolls tunering i skolan idag och jag är grymt taggad alltså! Efter det så är jag med min älskling en stund och åker sen iväg på match, riktig fotbollsdag! Skit kul!

New in - Igår/Idag

Det här har jag shoppat dom senaste dagarna. Linnet var från Beyoncé konserten, det ser jätte långt ut på bilden med den sitter bättre på och är snyggare i verkligheten! Det andra var lite spontan shopping som jag köpte idag när jag var i centrum, allt kommer från hm! Ett par shorts (älskar detaljerna vid fickorna), en svart basic tubtop, olja till håret (eller vad man kallar det) från proffs och två kajaler i färgerna vit och svart! Allt behövdes verkligen!

Mrs. carter show

Igår var en av dom absolut bästa dagarna i mitt liv, den började med en sjukt mysig dag hos min älskling, vid 18.00 så tog jag tunnelbanan till gamla stan och åt middag på en resturang med mamma. Det var inte så jätte god mat men det var mycket människor som skulle till Beyonce så man blev mer taggad när alla snackade om det! Efter det tog vi tunnelbanan tillbaka till globen och gick in till våra platser, och dessutom köpte jag ett linne också! Visar senare i ett annat inlägg. Vi hade platserna på B eller C läktare, tror det var B. Men det spelade verkligen ingen roll, man såg riktigt bra ändå! Jag ska verkligen inte klaga, jag hade ju platser iallafall! Biljetterna tog dock slut på bara runt 10 minuter eller något sånt tror jag mamma sa. 
När hela globen släcktes ner så slog mitt hjärta i 289 slag i minuten, det var helt sjukt och jag kände redan då att jag skulle börja gråta. När hon sen kommer in på scen så börjar alla skrika, helt sjukt var det. Själv så blev jag så sjukt känslosam, jag började tänka på hur länge jag faktist beundrar den här kvinnan och viljat va i precis den här platsen, då började jag gråta. Det enda jag tänkte i mitt huvud var "jag sitter 50-100 meter ifrån min största förebild genom tiderna". Sen när själva konserten började så släppte det, det var alla mina favorit låtar förutom några dårå men hon kunde ju inte ta alla, och det som gör henne till så stor förebild för mig är själva grejen att innan konserten så var hon med i en video som handlade om kvinnors rättigheter, för att få folk att förstå hur det faktiskt ser ut och sen så ser man att hela hennes band består endast av tjejer, sån sjuk girlpower alltså. Sen hennes röst, hennes uteseende, hennes framträdande, hennes låtar, ALLT VAR SÅ SJUKT BRA. Jag önskar som bara den att jag kunde vrida tillbaka tiden och vara där igen.
 

Hoodie tips

LÄNK 1 / / LÄNK 2
 
Tycker dom här två hoodiesarna är så snygga, den till höger är väl inte hoodie direkt men jag säger att det är det nu, dom finns iallafall på ziperall och är nu rea på dom dessutom! Skulle jätte gärna köpa en av dom om jag inte har sagt till mig själv att spara pengar till Grekland.

Run because they're chasing me down

 
Åh så typiskt min och julias musiksmak, underbar låt alltså! Jag ber er vänligt att lyssna! Ska snart till Sollentuna Centrum för att hämta en sak, bloggen har varit tråkig ett tag nu, kommer inte va så nu framöver! Ska också berätta om min Beyonce upplevelse ikväll!

Hemma nu

Kom precis hem från tidernas bästa konsert! Haha okej kanske inte direkt men den var iallafall den bästa jag någonsin sätt! Berättar mer om det imorgon, Kom hem för 10 minuter sen och har borstat tänderna, så ska sova nu! Hörs imorgon, kram


Lite update

Vad vi lyssnar på just nu, perfektion rakt igenom säger jag bara
 
Hej bloggis! Är hos andreas nu och ska snart möta upp min mamma vid gamla stan (runt halv 6) och efter det drar vi mot globen! Kan ni gissa varför?! Beyonceeee! Helt sjukt, kan fortfarande inte fatta att jag ska se henne live, har varit en av mina drömmar sen jag var 8 typ. Hoppas ni får en bra dag/kväll så hörs vi när jag kommer hem!

New in - Victoria Secret

Fick hem den här skönheten idag, är helt totalt nerkärad! Så sjuuukt fin på, den blev inte så bra på bild häller, men den är jätte fin i verkligheten!

Några favoritserier

Tänkte tipsa om 4 av mina favorit serier som jag har kollat på eller kollar på, dom flesta finns det uppemot 6 säsonger av om inte fler, och alla är verkligen super bra! Dock så finns det mååånga fler serier jag gillar och vill tipsa om, men kan inte ta alla.. 
 
Friends
Vänner utspelar sig i 1990-talets New York City och i stadsdelen Greenwich Village. Serien handlar om sex personer, den bortskämda och modeintresserade Rachel Green, den pedantiska kocken Monica Geller, den sarkastiske lustigkurren Chandler Bing, tjejmagneten och skådespelaren Joey Tribbiani, den snälle paleontologen Ross Geller och den positiva massören och låtskrivaren Phoebe Buffay.
 
One Tree Hill
Lucas och Nathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på. Nathan lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Han är stjärnan i skolans basketlag men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung. Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig, detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker leva det genom Nathan. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen.
 
Desperate Housewives
Serien utspelar sig på den till synes fridfulla villagatan Wisteria Lane i den fiktiva staden Fairview. I centrum står de fyra vännerna Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Handlingen tar sin början med att deras gemensamma väninna Mary Alice plötsligt begår självmord, utan någon uppenbar anledning. De fyra kvarvarande kvinnornas försök att hitta lösningen på detta mysterium är den övergripande röda tråden under säsong 1. Detta sätter i sin tur igång ett antal sidohandlingar som snart involverar de flesta som bor på Wisteria Lane. Det visar sig att nästan alla bär på mörka hemligheter. Genom hela serien är den döda Mary Alice berättarröst och den enda med full insikt i allt som pågår i grannskapet.
 
Gossip girl
Serien börjar med att Upper East Sides It girl, Serena van der Woodsen återvänder till staden efter en mystisk vistelse på en internatskola i Cornwall, Connecticut. Blair Waldorf vars skapare beskrev henne som damen i centrum av deras schackspel är en gammal vän och tillfällig rival till Serena, och regerar Constance Billard Schools som den sociala bidrottningen. Programmet följer även Chuck Bass Upper East Sides bad boy, Nate Archibald , Chucks bäste vän och Blairs pojkvän sedan många år tillbaka. Deras förhållande har dock varit ostadigt sedan Serena lämnade staden. Andra karaktärer i den turbulenta Manhattan-scenen: Dan Humphrey, Dans bäste vän Vanessa Abrams, Dans syster, Jenny Humphrey samt bedragaren Ivy Dickens.
 
 

Odd Molly - 50%

På members är det nu rea på massa odd molly kläder, älskar den gula färgen på koftan i mitten! Skulle lungt köpt den om den fanns i min stolek.. Älskar dessutom klänningen, hur fin som helst!

Svar på tal/Boyfriend tag

Det är några som frågat över min pojkvän, det är lättare att göra ett videoinlägg än att sitta och skriva massor med svar genom datan. Ni kan också fråga frågor till boyfriend tag, det är typ att ni ställer frågor mig till Andreas så ska han svara på dom. Så fråga allt ni vill veta! 
 
Update, vi svarar på alla i ett videoinlägg någongång i helgen!

Spetsshorts

Länk 1 / / Länk 2 
 
Dör för sånna här shorts, punkt slut. Måste måste måååste köpa dom till höger!

Dom är tillbaka, i år igen

Zara - 679 kr / / Lindex - 199 kr
 
Tycker sånna här skor är väldigt fina faktist, det är enkelt och kan piffa upp den outfit rätt mycket. Dessutom kan du ha dom nästan när som helst! Tycker dom till höger är riktigt fina, ska nog kolla på dom i helgen!

Bikinis x3

Gina Tricot 99:- per del / / hm 199:- & 99:- / / Kimstore.se 299:-

Älskar alla tre och önskar att alla bara kunde flyga in i min garderob, men tror inte jag borde köpa fler bikinis.. hehe

Klappar och slag

Standard bilden på måndagar / / Chillbox i Täby Centrum
 

Hej finisar, hur är det med er idag? Det är bara bra med mig! Första måndagen som mamma inte behövt dra upp mig ur sängen faktist, gick och la mig rätt tidigt och sov ut så var pigg hela dagen förutom på bussen hem från Täby nu senare på dagen, var där med Evelina eftersom vi behövde åka dit med lite prao papper, köpte också födelsedagspresenter till både Malin och Alexandra, åt lite chillbox och åkte sen hem! Nu är jag hemma, ska städa lite, göra lite matte och sen åka till min träning!

Hit ska jag i sommar

Jag ska till Grekland om cirka en månad, ön heter Skopelos och ligger lite utanför Skiatlos. På den här ön är också Mamma Mia inspelad som jag tror att många har sett, en jätte fin ö! Längtar så sjuktligt mycket!

Jag är tillbaka älsklingar

Hemma! Nu är jag hemma från landet dårå, känns faktist bra att vara hemma förutom att det är mycket kallare här  konstigt nog. Jag har varit ute hela dagarna vilket har gjort att jag bränt mig (första gången på flera år faktist) på ryggen, bröstkorgen och lite i antiktet.. Gör lite ont att ha t-shirt på sig haha, men helgen var iallafall super kul, att få träffa hela släkten, umgås och så! Men har saknat andreas och alla kompisar här hemma.
Lite blandade bilder från helgen, helt underbart fina!
 

Shorts tips

Dem här shortsen skulle gärna flytta in i min garderob, tror faktist jag ska köpa några av dom! Behöver ett par vita och dom här kommer från Hollister, annars kommer dom längst upp från hm och den längst ner till höger från bikbok.

Hur du gör smokey eye look

Har fått någon fråga här och där på ask och på kik och så vidare om hur man gör smokey eye och i den här  videon visar dom från Loreal Paris hur du gör! Väldigt enkelt och sen kan du ju själv "exprimentera" lite!

Prao

Jag längtar jätte mycket till näst nästa vecka när vi ska praoa, det är helt sjukt! Är så grymt taggad haha, låter fett konstigt men jag är verkligen det. Ska praoa på bikbok i Täby centrum så att jag och Evelina tar samma buss och sånt in för att hon ska praoa på Jackie där, kommer bli super kul!

Spara/Slösa

Älskar den här modellen på väskan och dom är ju nästan på pricken likadana, rikitgt kap säger jag!

Mina absoluta favoritfilmer

The perks of being a wallflower
 
Handling: Charlie ska precis ta sig an sin första dag på Highschool och han vet redan i förväg att det inte kommer att bli en lätt upplevelse för en kille som honom. Helt utan vänner och så blyg att han knappt vågar säga ett knyst kan han bara hoppas på att göra sig så osynlig att han åtminstone inte åker på stryk. Att hålla sig nära väggarna där han kan förbli ouppmärksammad är planen.
 
Abduction
Handling: En ung tonåring jagar efter sanningen om sitt ursprung efter att han hittar sin egen barndomsbild på en hemsida för försvunna personer. När han jagas av både polisen, federala agenter och främmande skuggfigurer går det upp för honom att hans föräldrar är allt annat än vad de gett ifrån sig för att vara och det blir en kamp mot klockan för att hitta sin rätta identitet.
 
Mr. And Mrs. Smith
Handling: Paret John och Jane Smith lever ett helt inrutat liv i ett äktenskap som det gått rutin i. Inte heller är de helt ärliga mot varandra, John tror att hon är dataexpert medan Jane tror att han jobbar på en byggfirma. Egentligen är båda två yrkesmördare fast med olika arbetsgivare. Situationen kompliceras när nästa uppdrag blir att mörda varandra.
 
Taken
Handling: Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin före detta fru Lenore och sin 17-åriga dotter Kim i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu, men det svider att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält. När Kim vill resa till Paris med sin kompis Amanda motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern. När Bryan och Kim en dag pratar med varandra i telefon bryter sig några iskalla människohandlare in i lägenheten och kidnappar de båda tonårsflickorna. Men de albanska gangstrarna får mer motstånd än vad de hade räknat med, då Bryan tar upp jakten på kidnapparna för att försöka hitta de båda flickorna. Men Bryan har bara 72 timmar på sig att hitta dem innan de säljs i ett främmande land och försvinner för alltid.

Boxning

Jag älskar boxning, jag har alltid älskat att boxas, brottas, slåss och allt det där. Speciellt på grund av mina två brosor och min pappa som är riktigt hård hänta och när jag var liten hade jag alltid underläge när dom gick på mig så jag började ibland boxas med pappa på skoj i köket när dom inte var hemma för att jag skulle vara "redo" haha. Jag har alltid också viljat börja på det som sport, eller någon annan självförsvars sport (MMA) på grund av att du känner dig mycket säkrare i dig själv när du kan försvara dig själv om något händer och så vidare. Dessutom så är det sjukt bra träning och du tränar alla delar i kroppen när du boxas. Det är en sport som många modeller gör eftersom det är ett sätt för dom att för hålla dig vältränade. Jag ska lungt köpa en boxnings säck att ha hemma på tomten till i sommar! 

Bekännelser/Sanningar

 
Jag samlar på parfymer
Jag har varit i ungefär 20 länder totalt, rätt mycket…
Jag älskar disney och barn filmer
Min favoritdricka är Bonaqua päron eller lingondricka!
Har spelat fotboll sen jag var 5 år, älskar det lika mycket fortfarande
Jag är jätte lättskrämd, alltså verkligen
Jag är en typisk tumblr människa, har alltid varit och kommer va tills jag dör
 

Tiger of Sweden

Åh vad jag dör för dom här jeansen, dom är så fina.. Önskar att jag hade råd med dom dock, 1 300 kr är rätt mycket, tyvärr :(

Stockholm du håller mig så hårt

Åhh Oskar har släppt tre nya låtar, spelar sönder dom i bilen just nu!
Kan jag få ett vittne?Från balkongen Stockholm

Nu drar vi, snart

Nu är alla mina väskor klar packade, tror jag.. Behöver inte så mycket på landet, har bara med mig bikini och shorts typ, allt annat har jag på landet haha! Min mammas morsdag present tar väldigt mycket plats i väskan bara, fick knappt ihop den hahaha. Iallafall så drar vi alldeles strax så vi hörs på söndag, om jag inte gör mobil inlägg eller något liknande, har ju dock tidsinställda så sluta inte gå in och kika på bloggen! Puss och kram

There's no antidote

 Baseboll jacka - Marknad, Linne - Hollister, Jeans - Cubus, Skor - Converse

A girl is prettiest when she smiles

God morgon på er! Just nu sitter jag och äter frukost och ska sen dra mig ner mot evelina och där efter till skolan, bilderna ovan är driv och har på mig idrottskläder just nu eftersom vi börjar med idrott. Idag åker jag till landet och kommer hem på söndag, vi har knappt något internet där så jag har tagit mig massa tid och gjort massooor av tidsinställda åt er, det kommer kanske vara lite sämre uppdatering än vanligt men jag hoppas ni förstår! Outfit inlägg kommer upp senare idag, ha en bra dag! Puss

Damn

The truth hurt sometimes baby.. ;)

Bok tips

Bild lånad från: http://jennifersjostrom.se/ 
Ingen läser typ böcker längre men det här är ungefär mina favorit böcker, så sjukt bra allihopa! Sen så älskar jag dessutom The perks of being a wallflower, älsklingsbok!

Hittat heaven på video

Hittade precis den här videon på youtube, vet inte alls om metoden funkar men är så värt ett försök! Jag hatar verkligen att platta mitt hår för att det sliter så mycket och är skit jobbigt att platta varje dag..

Allmänt skit snack

Hej på er, hur mår ni? Själv mår jag jätte bra, är bara i matkoma och det är inte så jätte bra eftersom att jag ska börja gå till träningen om 30 miunter, ouch.. Merdi är iallafall här, vi har ätit chicken nuggest och bara pratat! Riktigt mysigt! Ska snart börja ta på mig till träning, hörs!

Min skolavslutnings klänning

Här är min skolavslutnings klänning, den är mycket finare i verkligheten och när den sitter på! Älskar den såå mycket och kommer även använda den på min konfirmation i slutet av Agusti. Den kommer från Nelly och kostade 379 kr, vilket är ett bra pris enligt mig!

New in!

Det här fina linnet fick jag med mig hem från hm idag, 80 kr också vilket är jätte bra pris! Den är egentligen mycket mer "lysande" eller vad man säga, lite mer neon haha! är skit snyggt till vita jeans eller shorts!

Cause you look a little lonely

 
såååå bra!
 
Nu är jag hemma! Har varit en härlig dag idag, mötte upp andreas i tc och sen gick vi typ igenom stan och gallerian, åt yougurt glass och shoppade lite! Fick med min en morsdag present till min älskade mamma och ett fint linne från hm, visar sen! 

Mot huvudstaden

Hej på er, sitter på pendeln in för att möta upp älsklingen. Vi ska köpa lite kläder åt honom och sen måste jag hem och planera lite saker med min mamma till helgen, uppdaterar sen! Kram!


Mys

Har precis kommit tillbaka från träningen, eller ja för egentligen runt 1 timme sen men mamma har förhört mig på mitt SO prov imorgon och det gick bra! Jag kunde allt så jag hoppar det går bra, mamma kom precis upp till mig med massa frukt så nu ska jag ta av sminket, äta frukt och kolla på gossip girl tills jag somnar haha! Kram!

Saker att längta till!

Beyonce's konsert om nästan en vecka! Iiiiiiip, kan inte fatta det! // Sommaaarlov, vem längtar inte?! // Konfirmation på Gotland med mina tjejer! // Ska till Grekland med familjen, en liten ö som heter Skopelos så underbart! Ska se till att bli riktigt brun där, hihi!

Så fina

Åh vad fina och fräsha ballerina skor, jag behöver ett par nya vita/ljusa till sommaren och har funderat på dessa. Men såg också några fina från Belle shoes som jag vill kika på först! Väldans fina är dom iallafall

Mensvärk

En av mina favortlåtar som spelas sönder just nu
 
Åh det är helt sjukt vilken mensvärk jag haft hela dagen har inte kunnat göra någonting förren jag ficken ipren av skolsyster men har fortfarande sååå ont, det har gjort att jag inte bloggat riktigt som jag brukar.. Men har mycket att göra, måste plugga till prov rätt mycket och sen kanske träna ikväll om min mensvärk försvunnit! 

Just ordered

Åh så fina, beställde dom precis från members.com! Har tänkt att köpa usa bikinin sååååå länge men har inte riktigt viljat spändera 500:- på den bara sådär. Nu var det ju 50% och då slog jag till! Och sen så köpte jag en ny tränings tröja, det enda som fattas nu är mina nike free run som jag försöker övertala mamma att beställa hihih! Är grymt nöjd!

Ask.fm

Såg att en annan bloggare hade skrivit ett inlägg vad hon tyckte om ask.fm, så tänkte att jag kunde berätta vad jag tycker jag med.
 
Ask.fm vet vi nog alla vad det är vid det här laget, en "frågesida" där du kan lämna anonyma kommentarer eller frågor, eller icke anonyma om du vill. Men hur många gör egentligen det, om du inte känner personen liksom. 
 
Jag fattar varför alla gillar sidan, jag gillar den också, tycker om konceptet med frågorna och sådär men det börjar spåra ut. Ibland så skriver inte ens folk "frågor" utan dom skriver konsateranden eller saker för att få personen att må dåligt. Jag hade en sån period där jag bara fick massa frågor som fick mig att må illa. Jag kunde ha 10-20 nya frågor som stod massa hemska saker om mig, min familj, mina vänner eller andreas och det kunde knäcka mig. Men jag svarade nästan aldrig på dom, jag tog bort dom så fort som möjligt och "trängde undan det", men tillslut så svarade jag på några och det var för att jag ville verka "stark" på något sätt och visa att det va fel, men egentligen så blev det inte bättre, jag accepterade bara att dom skrev saker om mig. Och jag är säker på att jag inte är den enda som gjort likadant eller varit med om det.
 
Jag fattar att folk tycker att det är kul att få frågor, att någon frågar saker om dig och ditt liv, men när det kommer till frågor om andra som vem tog din oskuldskriv två namn så säger jag vem som är snyggast, vem i skolan är fulast osv så fattar jag inte hur folk faktist ibland kan svara och hänga ut någon, visst man kanske inte hänger ut någon när man berättar vem du förlorade din oskuld till, men det finns egentligen ingen anledning till att flera tusen människor bakom en dator ska veta det, om du själv inte vill det såklart. Det här är ju bara mina egna åsikter.
 
Jag har inte tagit bort min ask, jag har kvar den för att jag gillar och kolla vad mina kompisar får för frågor och sånt där, men svarar inte på några av mina egna frågor längre. Jag skulle inte vilja att folk slutade med ask, jag skulle bara vilja sluta med allt hat på den, för det sårar. Det sårar verkligen mer än vad folk tror. 
 

That awesome feeling

Sitter och pluggar till mitt so prov på onsdag, äter vindruvor och solar sammtidigt, så jäkla skönt! Senare ikväll sk jag träna för första gången på en vecka på grund av min förkylning var värre då.. Hörs!

Outfit mannar

Topp från Lager 157, Skärp från Primark, Byxor från Bikbok, Klocka från Ur&Penn och Väska från LV
 

Alla kan säga grattis till mig!

Kan väl säga godmorgon! Haha, lite sent men hällre sent än aldrig! Sitter nu i skolan och väntar på att vår Svenska ska börja, flera är inne på guldfesten på kungsan, tänkte på att åka in men orkar inte.. Juste vet ni! Det är min namnsdag idag, trodde inte ens att mitt eget namn hade det, brukar liksom bara "fira" mitt mellannamn! Wihoooo!


Suecia is bäst

Ska lägga mig och kolla på gossip girl nu, har precis kollat klart på matchen btw! Fyfan vad härligt, Svergie är bäst i världen yeyyy! Men sov gott så hörs vi imorgon! Puss

App tips

Jag måste tipsa en jätte rolig app som jag använder mig av ibland, den heter vine och den går ut på att du "klipper" ihop små videoklipp om man kan säga så, så det blir alltså som en gif! Det är jätte kul att kolla på, men det är dock kanske inte lika användbart för mig som instagram tillexempel, men helt klart ett tips och tycker att alla borde ladda ner det!

Wanted - smink

3 produkter som jag skulle vilja ha i min sminkväska: Ögonskugg palett från Urban Declay, Bronzer från Too Faced och Highlighter från The Balm. Har hört jätte mycket bra om dom, och trots att dom är så dyra så funderar jag faktist på att lägga lite pengar på det, tror det kan va värt!

I'm alive!

Sitter och äter halv lunch typ just nu, och förresten! Godmorgon kanske jag ska säga, lite väl sent kanske men hann inte imorse pga att jag åkte till Edsbergs sportfält klockan halv 9 för att vara dommare åt en 5-manna cup! Vilket var roligt, dom va så sjukt gulliga och jag dömde bara tjejer som spelade sin första match någonsin så jag förklarade mer vad dom gjorde, sjukt söta iallafall! Sen åkte jag hem till min syster, var där och umgicks och lite så. Efter det här ska jag plugga och duscha, hela kvällen! Uppdaterar mer sen!

My love ♡

Har varit ute och fotat lite med andreas idag, funderade på att lägga upp några bilder fast dom flesta som är bra är bara på andreas haha! Jag blev verkligen inte bra på bild idag måste jag säga.. vill ni att jag lägger upp några iallafall? 

New in!

Skorna hade jag beställt för ett par dagen sen från zalando, dom var mycket finare i verkligheten än vad jag trodde och dom var skönare också! Det var dessutom rea på dom här, märket heter Even&odd och kostade ynka 229:- vilket är ett riktigt kap eftersom dom flesta pumps kan kosta runt 400-500 kronor.. Tröjan är en ny dommartröja! Synd bara att den blåa färgen inte produceras mer, men gillade den gula med! Den här tröjan invigs imorgon när jag ska döma 5-manna spelare!

Tips på skolavslutningsklänningar

Här är 6 fina klänningar som du kan ha på din skolavslutning eller konfirmation, alla kostar under 500 också!
Klänning 1 hittar du HÄR, Klänning 2 hittar du HÄR, Klänning 3 hittar du HÄR, Klänning 4 hittar du HÄR, Klänning 5 hittar du HÄR och klänning 6 hittar du HÄR!

Wanted!

Åh skulle dö för det här linnet, så fint och basic. Skit snyggt att matcha till ett par jeans eller shorts på sommaren, har funderat på att klicka hem ett sånt här men vet inte vilken färg. Vit är standard men svart är också fint i det, men man vill ha en sommar färg nu på sommaren så har också funderat på den persikofärgade. Under kan man ha en freebra eller en balconette bh som man tar av banden på eftersom det är rätt fult att man ska se bh banden med tanke på dem smala banden och brottar ryggen! Linnet hittar du här299:- på Nelly.com 

Törnrosa

Godmorgon alla, hoppas ni sovit gott! Just nu är jag hos andreas, åkte hit i morse och jag var så trött att jag var nära på att somna på tåget haha! men jag är iallafall här nu och idag ska vi bara mysa och kolla på massa gamla filmer, det är inte så jätte bra väder häller så det är rätt kallt att gå ut.. 

Hemma nu!

Bilder från min instagram och händelser från idag, linanyman heter jag där!
 
Hej finisar, hur är det? Själv mår jag toppen förutom att jag är lite halv sjuk. Hostar, är jätte förkyld och har ont i halsen.. Inte bra alltså! Iallafall, dagen och kvällen har varit så bra! Åkte in till tc efter skolan för att träffa andreas, som är så sjukt otroligt mega gullig som har köpt en ros till mig! Åh så gullig.. Iallafall så åt vi tacobar och kollade på bio, Olympus has fallen! Det var en riktigt bra film faktist, väääääldigt mycket action hela tiden och det hände saker hela tiden, haha!

Olympus has fallen

 
Ska se den här bion med Andreas idag, kvart i sju ungefär! någon som sett filmen? Den verkar iallafall jätte bra enligt mig, gillar action och sånt faktist! Känner mig ändå rätt cool att jag hänger med i dom nya filmerna som kommer, brukar alltid vara flera år tillbaka när det handlar om filmer haha!

Beställt!

Satte mig ner med mamma och beställde äntligen den här skönheten från Victoria Secret, har kollat runt i flera månader efter bikinisar som jag har velat lägga lite pengar på, tillslut kom jag fram till den här! Dessutom är det perfa eftersom mamma också beställde en så jag behöver inte betala frakten, haha. Eller iallafall inte lika mycket! Den kommer iallafall va skit snygg med en bränna till, och älskar leopard detaljerna! Synd bara att det är så lång frakt tid, kommer inte få den förns i Juni..

Flower power

Jacka från hm, Tubtop från Gina tricot, Jeans från bikbok, Skor från Scorett, Solglasögon fråm Rayban 

Makeup time

Godmorgon alla, jätte intressant bild också haha men hade ingen annan bild. Vaknade klockan 7 idag på grund av att Andreas ringde mig och jag blev väl lite sur eftersom jag började sent idag hahah, men iallafall så snacade jag lite med honom och sen efter det har jag duschat och lite sånt! Är snart färdig sminkad och ska sen börja dra mig mot skolan!
 
Dagens planer blir att åka till pojkvännen min efter skolan och gå på bio, det är vår månadsdag idag förresten!
2 månader ♥

Vi hörs imorgon!

Har precis tvättat av mitt smink och sitter nu i min säng och myser med honungsmelon och te framför gossipgirl, har haft ont i halsen idag och dessutom varit så pass förkyld att jag beövde hoppa min träning vilket var synd eftersom jag inte tränat något den här veckan.. Vill dock inte vara halv sjuk imorgon så jag ska försöka somna tidigt idag trots att vi börjar så sent som 10.30 imorgon, behöver verkligen sova och ska också försöka få in att plugga lite so haha. Hoppas ni har en bra kväll!

Spara/Slösa

Modekungens är väldigt fin, den är bra gjord för att vara fake iallafall! Har suktat efter dom här väldigt länge kan jag säga!

Vad vill ni se i bloggen?

Sånna här inlägg är så standard och vet att ingen aldrig orkar kommentera, men skulle bli jätte glad om ni bara kunde slänga in en kommentar och skriva vad du gillar att läsa om på bloggen! 

Inspo


Nike Free Run

Världens finaste träningsskor, jag behöver verkligen nya skor för mina köpte jag för flera år sen och dom är så sjukt klumpiga när man springer. Har kollat på dom ett tag och funderar på att köpa dom. Provade dom på stadium för någon vecka sedan, jätte sköna också! Dom anpassar sig efter foten också vilket är jätte bra, kostar 1099:- på Stadium!

Börjar om från början!

Hej alla människor, ska börja blogga igen eftersom många ha velat det och känner att jag faktiskt vill eller vad man säger haha.

Om du inte redan känner mig/vet vem jag är så heter jag Lina Nyman och är född i våran underbara huvudstad 1998 och är då 15 år gammal! Hoppas ni kommer gilla min blogg och att ni stannar! Kram

RSS 2.0