4's

SENASTE
Smset: "Får du inte mina kik meddelanden?"
Mobilsamtalet: Maj boyfrieend
Dryck: H2O
Gången du grät: Idag, kind off
Sång du lyssnade på: Bonnie & Clyde
 
DINA TRE..
Favoritfärger: Vit, blå & rosa
Favoritplagg: Mina vita jeans, skinnjacka + päls, tubtoppar
Favoritämnen: Spanska, SO & NO
 
HAR DU NÅGONSIN
Brutit av en penna: Ja
Rökt: Aldrig
Förlorat någon som betytt mycket: Tyvärr..
Haft ett seriöst förhållande: Har det nu :)
 
I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: Ja absolut!
Skrattat så du börjar gråta: Jaaaa!! Flera gånger i veckan!
Fått reda på att någon snackat skit om dig: Yesyes
Pussat en kompis: arrrå ♥
Fått ditt hjärta krossat: ja..
 

For boys:

 
Tänkte bara slänga ett litet collage på vad jag tycker är snyggt på killarr, några har frågat om det! Det här är najjss!

I miss you

Hej älsklingar! Åh jag skäms för att jag inte bloggar, men har ingen åtkomst till internet här hemma, vi har ingen aning som är felet, vi måste tydligen ringa vår komuns kraftverk eller något haha, och min internetdelning funkar inte.. Saknar verkligen bloggen så mycket när man är borta, vi ska försöka fixa det så snabbt som möjligt! 

Victorias hemlighet

Favoriter från vs ♥ Förutom att jag inte använder mina bodysplash lika mycket som jag borde haha..
 
 

Studying

Shit vad 9an är jobbig, har bara gått några veckor och pluggar nästan varje dag för att hinna med allt?! Och jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli i gymnasiet, haha. Ta mig tillbaka till 8an tack! Kom precis på att jag måste plugga både matte, no och spanska också..

Sick

 
God morgon finisar! Idag stannar jag hemma på grund av att jag vaknade med feber och hela kittet.. inte alls kul! Har iallafall pluggat lite och ska kolla på några avsnitt av Svenska hollywood fruar ♥♥♥ Har inte ätit något på hela morgonen och man kan väl säga att jag inte riktigt känner för det häller, aja får försöka stoppa i mig något! Hoppas ni har en jätte bra dag, puss!

Konfirmation presenter


Beställt från hm

Stickad vit tröja 199:- // "kavaj" liknande jacka 399:- // 

Shit gåshud överallt

Fyfan vad bra han är.

Am I wrong for saying that I'll choose another way?

// Gammal bild från någon outfit tagning //
Hej allihopa! Hur är det med er idag? Med mig så är det bra, förutom att jag verkligen har så ont i huvudet och förkyld, annars är det jätte bra! Hela dagen har varit jätte bra tills jag kommer hem, får verkligen ångest! Kan varken träna eller lägga upp den där jäkla videon. Åh så irriterande.. Ska försöka lite mer, och visa lite saker mamma kom hem med, blev glad över det iallafall! Räddade dagen lite haha!

Fuck this

Har redigerat en video ända sedan jag kom hem från stan med Michelle runt 6, går verkligen inte och det är skit frustrerande.. Därav den dåliga uppdateringen, försöker mer imorgon! Puss på er och sov gott!

Min absoluta favoritstad

       
Bilder från weheartit
London är min favoritstad, jag skojar verkligen inte. Jag har varit där en gång och när vi satt på planet dit höll jag på och skita på mig för jag var så nervös haha! Alltså New York är också en av mina favortistäder men det är mer en drömstad eftersom jag aldrig varit där. Jag vill sååå gärna åka tillbaka dit, helt sjukt vilken underbar stad. Människorna, shoppingen, staden, byggnaderna, trafiken, allt är så underbart. Längtar tills jag kommer tillbaka! Andra städer jag jätte gärna vill besöka är Milano, Paris, Californien och New York såklart (usa överhuvudtaget). 

Konfirmation 2013

Hej på er alla fina! Sitter i soffan och kollar på massa bilder från igår, så sjukt lyckad dag och allting! Fick dessutom grymt fina presenter som jag är sååå tacksam för! Jätte kul att få träffa mina systrar också, inte träffat Jenny på hur länge som helst! Det var iallafall jätte bra, funderar på om jag ska visa vad jag fick eller inte, vad tycker ni?

RSS 2.0