Alla har vi varit små

Kan ni hitta mig? ;-)
Hej på er! Idag har varit en såå bra dag, skolfotona blev helt okej, spexfotot va jätte lyckat och på no'n fick vi reda på att vi ska få nya datorer i skolan! Så sjukt underbart, våra är såå dåliga. Och om exakt en timme kommer Mathlida hit, och någon timme efter kommer Denise och Lukas, hela släkten typ haha! Längtar tills imorgon och konfirmationen så jag spricker!

Vanlig videoblogg


The black ones

Allt kommer från members.com, funderar på att klicka hem något. Är jätte sugen på träningstoppen och tjocktröjan! Och det bästa av allt, allt på bilden ligger under 200:-! Helt sjukt!
 

Daily inspo

Alla bilder kommer från min tumblr http://march-kid.tumblr.com

One boy, thousand feelings

 

Spend or Save

spend or save
Älskar dom här t-shirtarna, speciellt Céline. Även fast Lindex nu kommer med en som är snar lik den äkta förutom trycket kan man nog säga. Jag har så längde viljat ha en Céline t-shirt på grund av att dom är så sjuuukt bacis och snygga framförallt! Men även fast Lindex lanserar en likadan så tror jag att jag köper en äkta, finns väldigt många ställen du kan hitta dom super billigt! Såg att det fanns på ebay, ska checka in dom där!
 

Polka girl

Detta hade jag på mig idag! Klänning från Hollister, Skinnjacka från Sisters point, Skor från Converse, Klocka från ur&penn, Pärlarmband, Andra armbandet har jag fått från världens bästa, solbrillor från Rayban och sedan väska från Michael Kors (syns inte på bilderna dock). 

Vad vill ni läsa om?

Hej alla fina! Har en liten fråga till er, vad vill ni läsa på bloggen? Det är ju lite svårt att veta om ni inte säger något om man säger så haha, och det är ju inte ens svårt om man säger så, det är bara att trycka på det du vill läsa mer om i svarsboxen nedan. Och om ni är suuuper duper bäst så kan ni också kommentera lite detaljer, kanske inte bara trycka på "videoblogg" utan kanske kommentera vad jag ska vblogga om då typ "fler videosar på din vardag" eller "fler videosar på dig och Andreas" ja ni fattar, puss!
 

Just ordered

Bilder tagna från sportamore's hemsida
Pappa ropade på mig och sa att han skulle besälla ett par träningsskor från sportamore och frågade om jag hade något jag ville köpa eller hade tänkt köpa själv, och det var dom här två klädsplaggen. Ett par träningstights från Nike och ett linne från Nike det också, har rätt höga förväntningar på dem! 

Triangl swinwear

 
Dom här bikinisarna är to die for, även fast sommaren börjar ta slut nu och man ska lägga bikinisarna på hyllan så är de här ett par som jag verkligen kommer kolla efter i vår. 516:- kostar dom och sedan måste du nog lägga till frakt eftersom dom skickar! Min favorit är den vita och persikofärgade, åh så fint till en fräsh bränna!
 
 
 

Hej världen!

Åh vad jag saknar Grekland, älskade mamma ♥
 
Ja, jag lever faktist! Har bara inte hunnit blogga haha, har idag varit och dömt två St. erikscup matcher i 7-manna, tjänar faktist väldigt bra på det! Och i dom flesta fallen är det roligt! Iallafall så ska jag städa mitt rum lite nu, sedan äta och efter det sticka till Andreas och troligen sova där! Hörs lite senare, puss!
 

Perfekt present

Caseapp är en hemsida där du kan designa ditt egna skal, både till din mobil eller varför inte göra din egen dator lite mer persolig med ett skin? Har inte själv beställt någon men funderar på att göra det, verkar super kul! Dessutom är det en helt klart grym present att ge bort till en kompis i födelsedagspresent eller kanske överaska pojkvännen med ett gulligt skal? 299:- får du betala för en caseapp, länk här

My by Molly

 
Molly Sandén har skapat en webbshop med massa fina kläder, dom plaggen ovan tycker jag mest om. Älskar väskorna, och den vita skinnjackan! Tycker att ni ska in och kolla, länk dit HÄR!

Sporty

Jacka från marknad // Linne från Lager157 // Jeans från cubus // Skor från converse
 
Hej på er! Har inte gjort så mycket idag förutom att vara i skolan, vi hade olweus dag och usd spelen typ, snart ska jag åka in till stan och möta upp mamma, ha lite mysigt och kolla i lite butiker! Ha en bra fortsatt dag!

Ny design vänner

Hej finisar! Har inte bloggat på länge på grund av att jag inte fått någon inspiration och tyckte det va jätte tråkigt när jag hade tröttnat heeelt på min design, men nu är jag tillbaka! och då menar jag det haha, kommer komma massa roliga inlägg tillsvidare, dock så är det lite svårt att driva en suuuper bra blogg med typ 4 inlägg per dag när man satsar på skolan också så ni fattar, ska ta det i första hand! Men kommer blogga minst 2 inlägg per dag! Puss

Sen dagens outfit

Linne från Gina tricot // Jeans från bikbok // Skot från Belle shoes // Väska från Michael Kors // Klocka från Ur & penn // Armbandet har jag fått av Andreas

Dream outfit

Color
Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

 


Bra dag idag!

Evelina och jag i väntan på bussen // Strike a posee // Fina vänner // Väldigt söt frittfall bild, haha! 
 
Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min har varit jätte bra, även fast jag är såå trött just nu men det är värt det! Vaknade av mig själv runt kvart i 8 och vi var vid gröna lund runt 11 så vi kom dit tidigt men åkte runt halv 5 så nu är jag hemma och sorterar mina kläder som fortfarande ligger på glovet sen jag kom hem haha.. 

Babes

 
Hej mina vänner! Ska jag berätta om min jääätte händelserika dag? Yes i do that! Åkte runt 10 med Alexandra mot Kista för att träna men när vi kom dit så öppnade dom inte förren 13 haha! så vi gick runt i Kista och kollade, satt och snackade på mcdonalds lite och tränade efter det! när jag kom hem har jag bara hjälpt till hemma, klippt gräset och tvättat, sorterat osv hela eftermiddagen och kvällen. Så är rätt slut nu.. Sitter och äter vattenmelon och kollar på Gossip girl, hörs i morgon kväll! Ska nämnligen till gröna lund med mina bruds imorgon!

Dröm väskor till hösten

Autumn bags
Väskor från vänster // Mulberry the alexa // Louis Vuitton Neverfull // Marc by Marc Jacobs Black Francesca Classic Q // Micheal Kors // Jessica Simpson Melrose // Zara 

Det här är då mina dröm väskor kan man säga, det behöver ju inte direkt vara märkes rakt av om man säger så men älskar bara modellerna på dom alla. Den speciella färgen jag fastnat för är brun och måste snart investerna en brun väska, super snyggt till höst outfiten!

I'm back!

 
Hej babes! Jag är tillbaka från mitt landställe nu, vilket betyder att uppdateringen blir suuuper! iallafall så kom jag hem från 3 veckor i Dalarna och har gjort så mycket roliga saker men ska inte ta det nu. Kom hem tidigare idag men har ägnat kvällen till att packa upp och träffa Evelina som jag faktist inte träffat på flera veckor så det va mys, även fast jag har nästan hälften av kläderna kvar.. måste verkligen fixa i min garderob någon gång innan skolan början, helt kaos alltså.. Iallafall så ska jag lägga mig och kolla på lite gossip girl, ska iväg och träna med Alexandra imorgon bitti, har saknat henne såå!
 

RSS 2.0