Aztec topp

Den här underbara toppen införskaffade jag mig en liten tid innan vi drog iväg till Turkiet, tycker den är så härlig med alla olika färger!! Speciellt till brun hy och vita shorts, åhh! Kan lugnt säga att detta va min favorit "outfit" under alla kvällarna haha!
 
Annars då? Idag är det halloweeen!! wihoo, massa barn som ringer på där nere, är för lat för att öppna måste jag säga.. Får akta mig för allt bus imorgon haha. Shit vad jag känner att jag inte har någon som helst fantasi med blogginläggen :( detta måste ändras! Ha en bra kväll iallafall, xox
 

Pepparkaka

Meningen med dessa bilder var ju då att visa mina mysbyxoooor, köpte dom i Turkiet! Märket är Tommy Hilfiger, antar jag hahah!! Dom är super sköna. 
 
Hej babess! Hur är det? Lite shaky med uppdatteringen nu på lovet, men ska försöka att bättra mig! Känner mig lite väl fyndig med rubriken hahaha, nej är inte så brun :( Sitter just nu och försöker bocka av lite plugg till nästa vecka som jag inte tagit tag i. Det är läskigt hur mycket jag missade på en vecka i skolan alltså. Får se ifram emot Berlin med laget om 9 dagar, shit va tagggg!! Kommer bli fett. Planer för imorgon då? Ska träffa Elise actuallyy, tror vi ska luncha eller något liknande! Myyysis. 

Yves Saint-Laurent

Köpte den här skönheten påväg hem vid mellanlandingen i Munchen, har hört massa posetivt om den så tänkte prova den! Den kostar runt 340:- i butik och fick den för 270:- på taxfree, kap!
 
Hej mina vänner! Som ni kanske förstår så är jag hemma nu, kom hem igår kväll men var så trött så gick nästan direkt och la mig. Idag har jag packat upp mina väskor och bara myst! Behövde en liten lugn dag. Andreas ska sova här inatt, älsklingen åker snart iväg till London :( precis när jag kommer hem också, attans! Hoppas ni haft/har en bra dag så hörs vi!!
 

Where we belong

 
Hej finisar!! Kom hit på lördag kväll, har bara slappnat av dom här dagarna och haft så sköna dagar. Kan inte beskriva hur skönt det är att inte ha massa måsten och komma bort från det gråa Sverige för några dagar. Vi har både hunnit med att gå igenom hela byn (liten är den dock haha), åkt bort till en strand för en dag och shoppat lite! Ska ut till solen igen nu, hörs lite senare! får se när det blir, hehehhe

I'm out

Förlåt för att ni fick en gamma bild, kommer komma upp massa fräsht under och efter Turkiet!
 
Godmorgon på er alla! Tror egentligen ingen av er är uppe vid den här tiden men skulle känna mig jätta illa till mods om jag inte sagt att jag åkte till er innan haha! Taxin kommer om några minuter så då kör vi mot arlanda! Kanske hörs när jag kommer fram, tar med mig datorn för första gången någonsin!! Annars hörs vi när jag kommer hem, take care! ♥♥

Off to the sun

Bilder från Grekland i somras
 
Om två dagar så sitter jag på planet påväg till Turkiet, aaahh!! Gud vad jag har längtat, kommer bli skönt att få vila huvudet och bara komma bort med familjen i en vecka. Vi kommer vara i en liten stad (by?) haha vet inte ens om det är en stad, den heter iallafall Kas. Har aldrig varit i Turkiet så har ingen aning hur det är där, men flera vänner säger att det är jätte fint med bra shopping, men ska verkligen inte ha för höga förväntningar! Kommer ju dit för att slappna av och bada osv, men man kan ju alltid hoppas! Åhhh tagg!

Flying high

Bara för att det är lite passande att jag och andyy har månadsdag så tänkte jag lägga in en bild på oss, hahaha vet inte hur många gånger jag ramlade innan vi ens fick en okej bild, allting för en bra bild ;) 
 
Hej på er!! Ligger hemma i sängen och pluggar, usch usch.. men måste få det gjort så jag slipper på höstlovet liksooom, är så taggad på livet just nu! Är allmänt glad förutom att jag fått värsta förkyldningen.. Men det går över! Måste verkligen bli bättre på att uppdatera här på bloggen, har faktist ingen inspiration just nu :( någon som har tips?
 

Clothes heaven

drömmar
 
 
Åhhhh, kan det inte bara flyga in i min garderob?! Vad jag skulle vilja ha allt.. Äsch, man måste ju alltid ha något att drömma om! ;)

Kunde inte sagt det bättre själv

 
 

Björkögården

Bilderna snodde jag från Emelie's blogg
 
Guten tag allihopa!! Kom hem från Väddö och Björkögården runt halv 5 idag och har bara chillat sen dess. Helgen va riktigt mysig, vi var inte sådär jätte många där häller men det spelade ingen roll. Hade ingen som helst lust att blogga tidigare så tog igen det nu kind off haha! Iallafall så har helgen varit super! 

Throwback

Åh kollar igenom massa gamla bilder från i Maj, en fin bild på älsklingen ♥♥ Helt sjukt hur mycket vi båda har förendrats sen dess.. 
 
Hej på er! Idag var det inte en sån jätte bra dag, var väldigt trött i skolan och efter när jag träffade Andreas så var jag jätte nere och blev sur på allt och alla. Ser till att imorgon blir en jätte bra dag, då ska jag dessutom på läger med konfirmationen!! Så taggad! Vi åker på eftermiddagen så det är nice. Ska lägga mig i sängen och läsa lite ur våran svenska bok nu, vi hörs senare!

Träning och hälsa

Jag har länge nu haft godisförbud, alltså inte ätit godis, kanske inte ätit så mycket onyttig mat och ja ni fattar. Jag vill verkligen ha en fin kropp, en sån där kropp som jag kan va nöjd med, men det handlar faktist inte bara om det. Enligt mig så handlar det också om hur du själv vill må, jag märker också själv hur mycket mitt humör förändras när jag fakiskt kommer ut i den friska luften och springer, tränar någon sport eller vad du själv vill göra.
 
Träning är uppdelad i två olika delar, mat och sedan själva träningen. Maten är ju då hur du äter, om du kanske småäter ofta så är det mycket lättare att gå upp i vikt eftersom du inte håller dig till måltiderna som du ska. Det vill jag bli bättre på, att inte småäta eller fuska. Även om jag blivit bra på att inte fuska med snacks så kan jag fortfarande småäta andra saker dagligen.. I början när du bestämmer dig för att sluta äta vissa saker så är det riktigt svårt, eftersom det är en vana. Men om du till exempel frågar din familj att inte köpa lika mycket snacks så blir du inte lika suktad i början, sedan efter ett tag blir det mycket enklare. Det är ju trotsallt maten som folk torskar på, man tränar varje dag, men man äter onyttigt och ohälsosamt. När det bara var jag som inte åt godis och alla andra runt omkring mig åt så tänkte jag mest på hur jag själv vill att min kropp ska se ut, jag vet att det är svårt att stå emot och tänka så in the moment, men jag lovar dig, det är så värt det när du ser resultat. Som sagt, 90% av träningen sker i köket.
 
Det här är bara hur jag ser det, är inget proffs eller tränare. Kan bara det jag själv lärt mig och fått se, ville bara dela med mig av några tips.

Autumn cravings

H&M // Vero Moda // Topshop // Gina Tricot // Topshop // Vero Moda
 

Tuesday

 
Jacka - Jofama by Kenza / Halsduk - Mammas / Linne (under) - Lager157 / Jeans - Dr.Denim / Väska - Michael Kors / Skor - Dinsko
 
Hej på er! Sitter i skolan och har NO, thank god att vi bara har en lektion kvar efter denna! När jag kommer hem så ska jag städa, tvätta kläder och lite annat sånt. Mamma kommer hem från en resa idag så pappa och jag tycker att det ska va lite fint när hon kommer, haha! Plus att hela mitt rum är kaaozz ifrån igår när vi rensade min garderob med massa bloppis kläder! Bloppisen kommer troligen ut ikväll!
 

Estudiar espanol

 
Hola chicos! vilket spanska proffs!! Kom hem från skolan för en stund sen, sitter nu och väntar på Merdi medans jag pluggar lite spanska och engelska glosor till imorgon! Vi ska gå igenom min garderob lite tror jag, ta ut kläder jag inte använder sen får jag se vad jag gör med dom. Troligtvis så gör jag någon slags bloppis av något slag, vill ni det? Isåfall, på bloggen eller en instagram? Vad tycker ni är bäst? Ikväll så blir det träning, får se om jag går för är super förkyld, så kanske bara går och kollar! Puss
 

Cerawand ceramic

 
Köpte den här locktången för ett litet tag sedan, så förbaskat bra måste jag säga! Har inte använt den såå mycket men den verkar svinbra!
När jag skulle köpa den så kollade jag runt på internet mycket, och en stylist som dessutom ofta fixar modellerna i Victoria Secret hade också rekomenderat denna och sagt att han använder den dom flesta gångera. Ingen aning om det bara är reklam eller inte, men bra är den iallafall så skulle kunna tänka mig att han använde den, haha! Du hittar den HÄR
 

2 things

 
Två saker jag verkligen ser ifram emot är mina två resor i höst! Först så ska jag till turkiet om exakt 2 veckor idag med hela släkten och bara mysa! Sen runt 3 veckor efter att jag kommer hem så åker jag till Berlin med mitt fotbollslag på träningsläger! Så sjukt kul, och det kommer bli shopping där också ;) Har ni några tips om vilka butiker som finns där så kommentera gärna!
 

Matriell kärlek

 
Detta är min vinterjacka jag köpte för någon vecka sen, ääälskar den! Har en annan jacka från förra året också men den går inte ens att jämföra med denna ♥♥♥♥ 
Den är från Hollis, och köpte den på outleten i Barkaby för 1500:- riktigt kap!!
 

Plugg

Hej bloggisen! vet ni vad? mitt internet är tillbaks!! så jäkla nice, har varit hemma ett tag och pluggat. Ska snart både städa mitt rum och jobba lite hemma, sedan plugga lite mer beroende på hur mycket jag hinner innan jag ska städa haha! Ikväll tror jag det blir träning för min del, hörs lite senare!
 

RSS 2.0