Jag lever livet, typ

Hej bloggen! Förlåååt för uppdateringen, alltså verkligen.. Men det finns inget internet här och när jag tar från mobilen är det huuur segt som helst men ska iallafall försöka få upp delarna från Grekland, OCH en nu design... Har tröttnat på den jag har nu väldigt mycket! Ska försöka göra lite fler inlägg, puss!


Hemma nu!

Bild från en jätte fin strand söder om Skopelos town, Limonari beach.
 
Hej alla fina! Är hemma från grekland nu, gick upp runt 05.30 imorse för att ta bussen till hamnen i Skopelos, sedan båten till Skiathos och sen flyget till Arlanda därifrån! Det har varit en sån sjukt underbar vecka och vi kommer definitivt komma tillbaka dit nästa år, kommer inlägg med bilder därifrån med olika delar under veckan! Håller just nu på att packa eftersom jag åker till landet idag, suck ingen bra uppdatering.. igen! sååå ledsen för det! Ska verkligen försöka blogga på landet, roliga inlägg och inte bara vad som händer liksom. Är så sjukt trött efter flygresan och har dessutom huvudvärk, ska försöka ta det lite lugnt innan vi åker. Vi hörs, puss.

Video från Grekland

En dag i grekland och visar samtidigt vårt hotellrum/lägenhet! Videon kommer från någon dag sedan.

Runwaydreams

Åh vad fina kläder runawaydreams har, shortsen är nog dom finaste jag har skådat i mitt liv och "topparna" är helt underbart fina dom med, skulle köpt upp hela deras webbshop om inte det mesta kostar ca 900:- tyvärr..

Åtta saker om mig

» Jag har inte plattat mitt hår på minst 4 veckor, väldigt länge för att vara mig
» Chili cheese tops på McDonalds är en av det bästa som finns, hur gott som helst! 
» Jag har blivit en sån sjuk morgon människa, även fast jag inte är pigg.
» Jag har typ fotforbi, går alltid runt med strumpor.
» När jag har tråkigt så sminkar jag alltid mig eller kollar på olika sminkvideos på youtube
» Älskar att sova brevid någon och mysa på kvällarna.
» Äter Sweet Chilli sås till allt verkligen, gillar inte Ketchup haha!
» Har lätt att irritera mig på någon när jag varit med den mycket.
 
 Saknar alla mina underbara vänner hemma så otroligt mycket..

Gudomlig lukt

 
Va inne på the body shop i torsdags och luktade på den här nya body buttern / body scrub, och den luktar helt uuuuunderbart! Luktar typ persika, lätt godaste lukten av alla the body shop har gjort, det här måste bli min nästa body butter! 175:- får du betala för buttern och 195:- för body scrubern, hur värt som helst!

Levis 501

Länk till notme.se hittar du HÄR
 
Kommer ni ihåg när jag skrev mitt dröm inlägg om Levis 501 shortsen? Jag har hittat på två ställen du kan köpa dom, t-shirt store inne på Gallerian i stan för ca 500:- och på notme.se för 399:-, vilket är ett jätte bra pris! Du kan ju också köpa dom på ebay och sådant men då kostar ju dessutom frakt + kanske tull..
 

4 månader

Hej alla linas bloggläsare, eftersom lina är i Grekland och inte kan blogga bad hon hennes pojkvän att göra det här inlägget. Det är nämligen så att jag och min älskade flickvän har varit tillsammans i exakt 4 månader idag, i fyra månader har hon gjort mig till världens lyckligaste kille. Tiden med dig har gått så sjukt snabbt det är svårt att tänka att vi har varit tillsammans i fyra månader, tänk när vi träffades var det snö och kallt. Jag älskar dig verkligen mest av allt lina du är världens bästa flickvän, önska du kunde komma hem nu men du har det jättebra i Grekland också. Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan min fina flickvän hon är verkligen det bästa som finns. Så tack för att du gjort mig till världens lyckligaste kille i 4 månader och hoppas det blir många fler. Jag älskar dig Lina Nyman.
Och föresten alla ni som läser linas blogg fortsätt med det hon blir jätteglad över det :)
Puss och kram //Andreas

Youtube kanal

 
Älskaaaaar den här tjejens youtube kanal, helt sjukt hur duktig hon är på att sminka sig och hennes videosar är så underhållande! Kan kolla på dom i timmar!

juliaresan 2013

Åh det här skär verkligen i hjärtat när jag ser på det här, har hela mitt liv hatat sjukdommen cancer och vill stoppa den så mycket som det går, speciellt för barn. Titta bara på videon hur det påverkar dom, när Juno sitter och pratar om sitt hår och att hon längtade till att få borsta sitt egna hår, få göra fina flätor och bli frisk från sin sjukdom, det tar verkligen i hjärtat. Cancer är den mest orättvisa sjukdomen som finns i världen. Kan inte ens sätta ord på det.. Och att 5 - åringar ska få gå igenom allt, hur är världen ställd? Det borde nog fler personer börja tänka på. 3 av 4 barn överlever cancer vilket betyder att 75 av dessa 300 barn dör. Det är inte rättvist, någonstans. 
Ta 16 minuter av din tid och kolla på videon, den kommer få dig att tänka och fälla några tårar.
 
ALLA PENGAR GÅR OAVKORTAT TILL BARNCANCERFONDEN!
SMSA:
JULIA25 (för 25 kronor)
JULIA50 (för 50 kronor)
JULIA100 (för 100 kronor) till 72072

Planer för resten av sommaren

 
Åka till Grekland i 1 veckas tid, som jag då är i nu haha! Ska shoppa så mycket som möjligt och bara njuta!
 
Landet i 3 veckor! Efter jag kommer hem från Grekland åker jag nästan direkt upp till landet, den första veckan är jag "själv" men massa roliga släktingar är där uppe inklusive Axel och Nore så då tror jag att vi kommer tillbringa mycket av tiden på Lekands sommarland! Andra veckan kommer mina kusiner upp i en vecka och sista veckan kommer troligen min pojkvän upp!
 
Besöka Göteborg. Inte riktigt bestämt än men kanske åker ner till mina underbara kusiner i Göteborg någon vecka eller några dagar på lovet!
 
♥ Njuta av den lediga tiden. Ska njuta så mycket av all sol och ledighet jag har nu, verkligen utnyttja den och ha så kul som möjligt!
 
♥ Umgås med massa vänner! Ja jag ska umgås så mycket jag kan med alla mina underbara vänner och samtidigt träffa massa nya vänner som man alltid gör på sommarloven!

ny kamera - D5100

Tror jag är i kamera himmlen! Om det ens finns haha, men jag skulle kunna dö för Nikons D5100, jag har en nikon nu men själva kamera huset är inte alls lika bra som den här! Flera av mina kompisar har den och det som gör den så "speciell" är skärmen som du kan liksom "vika ut" åt flera håll! Hur smart som helst!
 
Kan köpas på elgiganten för ca 4 690:-
 

Longchamp

Jag har haft ögonen för den klassiska svarta longchamp väskarn en lång tid och tycker att den är skit fin verkligen! Och själva värskorna i sig är väldigt värda pengarna också. Men under den sista har fått upp ögonen för den vita färgen av longchamp, som är dööö snygg! Jag har så många svarta väskor och om jag skulle så gärna lägga lite pengar på den vita longchampen, om jag faktist hade pengar, haha!

The perfect bikini

Åh det är helt sjukt hur fin Panos bikini är, enligt mig så finns det ingen som kan "ersätta" den helt men bikbok har gjort ett riktigt bra försök faktist, väldigt lika!
 

On my way

Sitter på Arlanda och äter lite fruktsallad till frukost, vi ska borda om typ 30 minuter och planet går 06.00, ha det så bra så hörs vi om en vecka!


Packad och klar

 
God morgon mina hjärtan! Hur mår ni? Jag mår suuuper, känns grymt att det äntligen bara är några timmar kvar tills jag åker till Skopelos! Även fast det är jätte sent i natt, haha! Har gjort massa tidsinställda till er så ni kan fortsätta kolla bloggen, eftersom den har samma uppdattering! Ska ner och bada med min pojk nu, puss på er!

Sweet talk

 
Hej på er alla vänner! men gud va gay det lät, haha! Men ska iallafall berätta lite om dom två sista dagarna.
Igår så var jag och pojkvännen på gröna lund (ja, i spöregnet) gissa om vi blev blöta.. Men det var iallafall jätte kul och vi åkte ecplise också, väldigt överskattad men det var fin utsikt över stockholm därifrån iallafall om man säger så haha! Runt 6-7 stack vi hem till Andreas och åt middag med hans föreldar och moster och hennes man, vilket va super mysigt! Idag så åkte vi hem och packade/städade, vi hann även träffa Merdi en stund och David en snabb stund, jag åker ju till Grekland imorgon och ville packa allt idag så jag kunde "ta det lite lungt" imorgon, skit chill! Ska snart sova men vi hörs imorgon, puss!

Presenter från pojkvännen

Okej innan jag gör det här inlägget så skulle jag bara vilja försäkra några saker, jag försöker verkligen inte skryta om något eftersom jag bara är så sjukt tacksam mot Andreas som tog massa pengar och köpte saker till mig, jag är också så sjukt rörd att han faktist köpte något till mig som jag inte förväntade mig ♥ Jag älskar dig mitt hjärta, du är bäst!
 
Det här var då det jag fick av min pojkvän när han var i usa, jag började typ gråta när jag fick reda på att jag han hade köpt en Michael Kors väska till mig, helt sjukt.. Är evigt tacksam och kan inte ens förklara glädjen, har varit min drömväska hur länge som helst! Jag fick alltså, Michael Kors väska, Bh & Trosor från VS samt 2 bodysplash och en bodylotion från Victoria Secret och två jätte fina armband. Tack igen älskling, du är verkligen bäst.

Sover hos agnes!

Ska börja bege mig mot Agnes där jag och några andra ska sova ikväll, så mysigt! Men ska dock hem runt 11 imorgon bitti eftersom jag ska till gröna lund! wihoo, va alldeles för längesen alltså. Älskar allt som har med Tivolin osv att göra!

Dagens outfitbild

Hjälp! Ser jätte tjock ut vid magen, är inte det! Och fråga mig inte vad jag kollar på haha!
 
Tubtopp från hm, shorts från hm, Converse och Michael Kors väska (aaaah!!)

Håkan my love

ÅH!! Någon som vet vem som kommer till Skansen på spelning idag!? HÅKAAAN! Okej, inte så svårt att lista ut haha! Någon som ska gå? Jag skulle vilja gå sooo bad, men den enda av mina kompisar som gillar honom är borta och vill inte gå själv och så har jag andra planer.. men det ät då det är så bra att SVT säder allt live på tv! wihooo, ska spela in allt och kolla på onsdag sen! Gjorde min dag ♥

The day

 
Var och badade med min älskade pojkvän vid flaten badet idag, dock så var vi inte vid stranden utan några klippor längre bort men det var jätte mysigt, dock så var det lite dåligt väder så vi åkte hem och lämnade alla badkläder sen åkte vi in till stan och kollade lite reaor! Jätte mysig dag, vad har ni gjort idag?
 

Smink tips

Här är två prudukter som jag funderat på att köpa, ett fint läppstift för ca 10:- och en lite tvilling kopia av urbandeclay's naked palette för ca 40:- 
 
Mua står för Makeup Academy och är ett smink märke från London, det om är så bra med just det här märket är att det ät så sjukt billigt, lite som Elf style (eyes lips face) som också kommer från England men på Mua konstar det mesta runt 10 (!) kronor! Jag vet dock inte om det är bra kvalite och så men det får an hoppas på!

Mys vid badberget

Myste vid badberget i Edsberg på kvällen idag med massa vänner, hur kul och mysigt som helst! Ska försöka sova så snart som möjligt (efter att Beyonce konsterten som går på 2an är slut.. hehehe) för att jag ska till Andreas tidigt imorgon! 

http://march-kid.tumblr.com

Alla bilder är från min tumblr - http://march-kid.tumblr.com

New in - från Visby

Jag vet att bilden har verkligen jätte dålig kvalite, men ni får stå ut
 
Dem här två "skalen" köpte jag inne på bikbok i Visby när vi var där med konfan, tycker det är mycket skönare att ha dom än riktiga skal om man kan säga så, dem här gör att mobilen är mycket skönare att hålla i och så! Hiss för dom, 59;-/st eller 100:- för två just nu!

Hemma igen!

Nårga få bilder från Gotland, helt underbart!
 
Hej bloggen! Saknat mig? Haha! Har haft så sjuuukt kul dom här dagarna på gotland och har varit två av dom bästa veckorna i mitt liv med massor med aktiviter, nya och underbara vänner! Kommer aldrig glömma alla och snart kommer vi ändå träffas igen på återträffar, ledarkurser och vår konfrmation, ser verkligen fram emot det! Nu är jag dock hemma och bloggningen är tillbaka som vanligt! 
Idag så ska jag döma Sollentuna Fotball Games, min första match börjar 2 så det är ett tag kvar, under förmiddagen ska jag spendera tid med min pojkvän, saknat honom så sjukt mycket när jag varit borta och han varit i USA! Puss.

RSS 2.0