Gotland med brudarna

Hej finisar! Om någon timme ska jag gå ner till eve för att åka till Gotland på konfirmationsläger! Är så sjukt taggad och ska vara borta i 12 dagar, vilket betyder... ingen dessvärre bra uppdatering, och har inte ens hunnit göra tidsinställda på grund av att det varit så tight! Men ska försöka uppdatera från mobilen så mycket som möjligt! Om inte så hoppas jag att ni får två bra veckor! 
 

Min midsommar

Det var lite bilder från min midsommar! Dock så är alla bilderna från igår på grund av att i fredags så blev inte så bra bilder haha, men i Dalarna så firar man ju midsommar två gånger både Fredag och Lördag så det gick bättre igår! Och innan folk frågar, jag har på min en rättviksdräkt. Det är en tradition att ha på sig den på midsommar, tycker det är jätte charmigt faktist.

Skopelos

ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Helt sjukt, 20 dagar kvar tills jag åker till Grekland! Just nu har dom 32 grader där och jag hoppas verkligen inte att vädret gör någon hastig ändring tills jag kommer! haha, jag har också hört att det ska vara bra shopping, iallafall billigt nu när dom går igenom krisen så det kan man ju iallafall hjälpa dom lite med och shoppa! nej men ska spara resten av alla pengar jag har till Grekland nu!

Parfymer

Dem här 4 är mina allra favoritparfymer, alla luktar helt gudomligt gott och har olika toner själva som gör dom speciella! Från vänster, Ralph Lauren nr. 2, Viva la Juicy La Fleur, Victoria Beckham Intimately & Beyonce Heat Rush

Bad news

 
Hej vänner! Jag klev upp för lääängesen men har först ätit lite frukost och sen klippt gräset, idag åker jag upp till landet igen på grund av midsommar vilket kommer bli kul! Det är alltid "speciella" midsommrar där uppe och jag älskar det, så jag måste också packa klart snart.. Att jag åker till landet kommer också drabba uppdatteringen, men försöker göra så många tidsinställda jag kan och mobilblogga lite där uppe, sen när jag kommer hem får ni massa fina bilder! Ska gå och packa klart lite nu, puss!

Min dag!

Idag har jag varit med Andreas hela dagen och myst i solen, också sagt hejdå vilket inte kändes bra alls eftersom jag inte kommer träffa honom på 2 veckor på grund av min konfirmation och midsommar.. Så det var inte alls bra, men annars har det varit en suuuuper dag och runt 4 så träffade jag mitt lag vid söderstadion där vi kollade på damlaget Svergie - Brasilien. Kärlek till mitt lag ♥

H&M's rea

Här är några saker som jag har kollat efter i H&M's butiker när jag har varit inne och kollat på deras rea men har aldrig hittat dom, vill verkligen ha ett par begie ballerinor och dom här skulle verkligen vara ett kap!
 

The hair is cut!

OBS. Lägg märke till mitt korta hår!
 
Topp från H&M (NY! 30 kr på rea, kap!) / / Skräp från H&M / / Jeans från Bikbok / / Skor från Belle / /

Jag lever

Bild från igår på min fina pojkvän, bakifrån haha
 
Hej finisar, har haft det rätt tight med tid för bloggning dom senaste dagarna och kommer nog ha det framöver också. Idag har jag varit i centrum med älsklingen och klippte mig faktist, så otroligt kort enligt mig men ska inte klaga mer än vad jag redan gjort, det växer ut igen.. Tog outfit bilder men det var bara en som blev hyffsat bra, får se.. Ska iallafall dra mig mot min syster och äta middag nu, vi hörs när jag kommer hem! Puss
 

Sen outfit

♥ Linne från Hollister ♥ Shorts från Hollister Skärp från H&M ♥ Skor från Converse ♥ 

Berkännelser by Andreas

Lina går på toa alltid direkt efter hon ätit
Lina älskar massa disneyfigurer
Lina sjunger hela tiden....
Lina spelar lol ibland, hon är level 9 
Lina älskar verkligen Beyonce och Håkan Hellström
Lina vill alltid sova längst in när vi ska sova
Lina har sjukt bra betyg
 

Godmorgon

 Once you love someone, they stay in your heart forever

Hemma!

2 första är från Lördagskväll i badet / / 2 sista är från idag när vi vann
 
Hej alla! Är äntligen hemma från vår cup i Falun, det var faktist jätte kul med laget även fast hela cupen var jäätte dåligt planerad med matcher, mattider, sista dagen rummet och dusharna. Igår när vi kom hem efter tre jobbiga matcher och skulle duscha så fanns det inga duschar någonstans, där vi brukade dusha var helt stängt och det fanns ingen av dom ansvariga av cupen som ens kunde svara när vi ringde, så hela vårat lag smet in på ett äventyrsbad precis brevid hahaha, körde en yolo sådär i Falun. Och det som var ännu bättre att vi gick ifrån Axa Summer Games heeelt obesegrade med ett enda insläppta mål, 15 gjorda mål samanlagt och vinnare! Skit kul!
 
Kom precis hem, jag och merdi ska hitta på något så vi hörs lite senare!

Platåskor

Åh vad fina dom här är, jag skulle bara vilja köpa dom till vänster från Zara på direkten! Men måste som sagt spara mina pengar. Jag skulle matcha dom med jeans, kjol, klänning, shorts, vad som helst egentligen. Dom passar till allt!
 

Run to the hills

Fick det här i present för att jag fått fina betyg, ett par nya springskor (behövdes!) och ett jätte fint armband!
 

Tips på film

 
 
Måste tipsa om en grym film jag såg för några dagar sen, Safe Haven heter den!
 
Beskrivning:
En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.

Axa Summer Games

Godmorgon kanske man ska säga! Sitter på tåget påväg upp till Falun med mitt kära fotbollslag, vi ska spela cup här tills på söndag då mamma och pappa hämtar mig där uppe och vi åker hem igen! Har gjort några tidsinställda men kommer uppdatera lite från mobilen också, även om det ser så fult ut.. Haha!


Bananpankakor

 
Bananpankakor har blivit väldigt mainstream inom blogg-och insta världen just nu, och jag tänkte berätta ett recept på det, sedan kan du ju exprimentera lite hur du vill!
 
Recept för 4 personer:
♥ 2 msk smält smör
♥ 1 Ägg
♥ 1 1/2 dl mjöl
♥ 1 tsk vaniljpulver
♥ 2 tsk bakpulver
♥ 1-2 mogna bananer
♥ 1 msk socker
 
Gör såhär:
 Vispa ner ägget i det smälta smöret så du får en jämn smet. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och socker i en egen bunke. Varva ner mjölblandningen och mjölk ner i äggblandningen. Mosa bananerna och vänd ner i smeten. Stek pankakorna i smör och servera hur du helst vill ha på, färska bär, vanilj kesella eller kanske sirap? Vem vet!
 

Mamma Mia

Fick värsta suget att kolla på Mamma Mia (älskar den filmen, kan allarepliker utantill nästan) haha.. Så nu ligger och myser framför Mamma Mia med en kopp te, regnar jätte mycket så jag hör smatter på mina fönster haha, tycker det är rätt mysigt när man inte är ute i det faktist

Done with 8an

Åh det känns så sjukt bra att vara klar med 8an förevigt för det var rätt jobbig årskurs och dessutom inte behöva komma tillbaka till skolan förren om 10 veckor, kommer sakna alla i klassen mycket. Andreas var faktist också på min skolavslutning så efter det gick jag snabbt hem och bytte kläder och sedan åkte vi till kista och åt på McDonalds med mina underbara tjejer! Kommer upp"outfit" bild sen, håll utkik!
 
 
 

Godnatt

Jag ikväll när vi var i stan och åt på resturang / / Hade på mig: Svarta ballerina, vita jeans, blå skorta och vit Ralph Lauren jeans jacka!
 
Godnatt alla, har varit en lång dag och kom hem från stan för bara någon halv timme sen. Vi åt jätte god mat och det var såå mysigt! Nu ska jag gå och fixa mig direkt så jag får lite skönhetssömn inatt så kommer det massa roliga inlägg i morgon! Puss

Bra dag idag!

Jag i morse / / Candice Swanepoel, så sjuukt fin
 
Hej på er! Idag har varit en såå bra dag, sista dagen innan skolavslutning! Kan inte fatta det, är så sjukt taggad på sommarlov! Kan inte ens vänta. Iallafall så hade en skit chill dag för att vi spelade brännboll och badade med klassen! Efter det kom Andreas hit och så solade vi hela dagen, nu ska jag fixa klart mig för runt 6 ska jag och mina föreldrar åka in till stan för att äta på resturang och fira att jag slutar skolan, åh vad jag är lycklig just nu.
 

Mitt favoritsmink

1. Garnier BB Cream 2. Lancome Hypnos Mascara, älskar alla deras mascaror definetivt ett stor tips! 3. Makeup Store Tri Brown, ögonbryns färg. 4. Garnier Roll-on, älskar den här! Hittar den dock ingenstans och tror dom tagit bort den.. så himla tråkigt. 5. Eyeshadow primer från Elf, den är jätte bra och billig! Har den innan jag sätter på ögonskugga, den håller så mycket bättre! 6. Bronzer från Elf, Golden Bronzer. Den ger så fin färg, jag använder den dessutom för contour och highlight. 7. Ögonskugg borste från Makeup Store, nummer 110 jätte bra att använda till Tri Brown! 8. Ögonfransböjare från Elf, böjer mycket finare och hantaget är jätte skönt att hålla i. Synd att jag inte använder den längre, kan inte börja mina för att dom går av då :( 9. Blush Brush från Primark i London, fast jag använder den mest för contour

Ont i fötterna..

en riktigt trött och sliten tjej
 
Hej allihopa! Kom precis hem från flyersutdelning vid Friends Arena för Sveriges landslagskamp mot Färöarna som jag sitter och kollar på nu! Har haft en jätte stressig och har inte hunnit bloggat så mycket, ber om ursäkt för det! Idag var iallafall sista prao dagen, åh vad skönt det känns att vara klar med det nu, en dag kvar till sommarlov! Är så sjuuukt taggad! Hur har ni haft det idag?

Artister på grönan 2013

 
Tycker att Gröna Lund har väldigt bra artister iår, skulle va så bra om dom fick dit Håkan också! haha!
Det här är då dom jag skulle vilja gå på, och ja jag vet att jag missade Malcolm.. Men mina favoriter är helt klart The Script, Oskar och Darin dom är ett måste. Tror dock jag är borta på The Script, kommer böla om jag är det.. Älskar dom sååå mycket och kan varenda låt..

Week plans

 
Måndag: Träffade Merdi och Elise, fotbolls träning.
Tisdag: Prao börjar 8 och slutar 2, efter det samlig i Solna för att dela ut flyers med mitt lag för landslagsmatch
Onsdag: Sista dagen med min klass i 8an! Vi ska bara bada och spela brännboll, efter det möter jag upp elise och Merdi, sen tillbringar jag resten av dagen med Andreas (troligen) och äter sedan middag ute med mamma och pappa!
Torsdag: Skolavslutning!! Efter det gör jag något med vänner, och kvällen är inte bestämd än.. :(
Fredag: Drar till Falun med mitt lag, wihooo! Cup där!

Snygga barca spelare

ÖGONGODISSSSS! Två av dom snyggaste spelarna Barcelona någonsin haft, Neymar da Silva Santos Júnior, han har precis blivit värvad från ett liga lag i Brasilien där han kommer ifrån (aaaaaaah) och Ibrahim Afellay (han spelar dock inte längre i Barce sadfaceeee) men han kommer från Holland och det är också där han spelar nu tror jag!

Black and white

Bild tagen för några minutos sen
 
Godmorgon alla fina! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att vädret fick mig på så dåligt humör imorse, i dont like rain... men iallafall så ska jag ta bussen mot Täby nu och proa! Hörs när jag kommer hem, puss.

Länkbyte

Jag tycker att alla mina fina läsare ska kolla in den här bloggen, tjejen som har den heter Laura och är en av mina nära vänner har känt henne i flera år faktist, hon är helt underbar och hennes blogg är detsamma! Hon bloggar om allt från vardag, mode till massa jätte roliga videobloggar, kika in den vettja! LÄNK HÄR

vill du göra länkbyte? skriv till mig på kik - linanyman eller kommentera!

Senaste jag köpte

Köpte ett par ballerinor för några dagar sen som jag glömt att visa, dom kommer från Belle shoes och jag tycker dom är gudomligt fina! Det andra jag köpt är en "strandväska" från gina tricot, den är riktigt stor och har en jätte fin (enligt mig, inte min mamma haha) neon färg som kommer va skit snyggt i sommar till solbränd hy och fina kläder/skor!

Hur man matchar hunters på sommaren

Klänning - Monki / / Stövlar - Hunters / / Solisar - Rayban / / Plånbok - Michael Kors
 
Såhär skulle jag matcha mina hunters nu på sommaren, eftersom det är stövlar så kan dom användas året runt, enligt mig. En snygg vit klänning med solbränd hy, hunters och ett par rayban. Såå snyggt, måste verkligen köpa en vit klänning!

Low update

Åh vad jag önskar dom va mina..
 
Hej finisar! Jag lever, typ.. haha men jag vaknade hos julia och jag åkte därifrån runt 3 för att panta massa flaskor, och vet ni vad? Jag tjänade 231 kr på det, jag känner mig rik på grund av det faktist! Efter det gick vi in på löparlabbet och jag fick kolla vilka typer av skor jag behövde ha, jag har tydligen något fel på mina fötter vilket  betyder att jag inte kan ha tillexempel Nike Free run.. Fatta vad jag nästan ville gråta! Haha nej men dom är bara så fina, jag kan ju ha dom dock men mina fötter skulle bli värre. Nu är jag hemma iallafall!

My day

Min dag idag i en video, har åkt runt lite i stan och fick faktist med en "strand väska" hem, visar lite senare eller imorgon. Ska dra mig mot Julia och sova där ikväll nu!

Kungsan

Hej finisar! Hur är det med er? Jätte bra dag idag för mig, hur bra väder som helst och jag är allmänt glad! Just nu sitter jag och pojkvännen min i kungsan och dricker frapino från Espresso House, vi ska snart till slottet som äkta svennar och kolla på vår prinsessas bröllop! Ha en bra dag så hörs vi snart!


Livets teater

Fotograf: Jag / / Motiv/Modeller: Saga och Maja
 
Älskar den här bilden så sjukt mycket, tycker att den är så fin.. Och den påminner mig om Håkans nyaste album.  

Bikbok

Under min prao vistelse på bikbok så har jag blivit lite smått förälskad i dom här 4 plaggen! Så grymt fina alla 4, men ska hålla i mina pengar har jag bestämt och spara till Grekland! 

Kom igång med träningen!

Det finns många skäl till att träna, och folk som lever för träningen måste ju också börja någonstans? Tänkte tipsa hur du kan hitta inspiraton och tycka att det är roligare!
♥ Inspirations bilder är ett jätte bra sätt att bli inspirerad, dom finns på tumblr, weheartit, bloggar eller på instagram. Instagram acounts är inte så svårt att hitta, sök på ord som "fitness" "fitsporation" "training" osv så kommer du nog fram till något förr eller senare! 
♥ Gör maten god. Det kan vara jätte svårt att sluta dricka massa läsk, äta godis, chips och allt sånt där på en gång och mitt tips är att du bestämmer dig för att du tar en dag i veckan där du får äta onyttiga saker, som chips och en cola till middag eller myset framför tven. Resten av dagarna, se till att du har mycket frukt hemma som jordgubbar, vattenmelon, apelsiner, vindruvor, hallon eller körsbär! Det släcker ditt socker sug och efter ett tag så kommer du släppa all onyttig mat mer och mer! Träning handlar inte bara om att röra på sig, din kropp skapas till 70% av maten du äter!
Nya träningskläder ger ALLTID mig en super kick när jag ska träna, man känner sig snyggare och enligt mig så blir mycket mer fokuserad och inspirerad! Sen tycker jag att man ska lägga ner lite pengar på ett par bra träningskor, det gör jätte mycket! Kan tipsa på ställen med snygga, billiga och bra tränings kläder sen också!
♥ Musik när du tränar är en såååån stor hjälp och det ger dig också lite "push" när det är rätt låtar! Dock så brukar det vara rätt svårt att hitta bra spellistor eller låtar, ni hittar två av mina listor här och här
♥ Träna med någon som kanske din bästavän, pojkvän eller bara någon kompis som du vet tränar! Ni kan powerwalka eller dra till gymmet och istället för musik kan man prata, tjejsnack och framförallt peppa varandra!
♥ Tänk på känslan efter! Det kan vara hur jobbigt som helst att bestämma sig för att gå ut på en löprunda men känslan efter slår allt, du känner dig fit, smal och nyttig!
 

River en, vacker dröm

Gammal bild från i somras, älskar att vi ser så glada ut!
 
Hej alla! Jag veeet att det var så dålig uppdatering igår men vi hade jätte mycket problem med vårt internet precis innan jag skulle till Malin där jag sov med Evelina, det var mys! Har verkligen inte en jätte bra dag idag.. Har ont precis överallt och har fått minst 1000 myggbett.. wä! Men hoppas den blir bättre för ska nämligen ut på lite ärenden med min kära mor, visar vad jag får med mig hem sen! Puss ha en jätte bra dag i solen!

Brända kötbullar och bra väder

Godmorgon! Sovit gott? Jag och Andreas har ätit brända köttbullar (Andreas är inte så bra på att laga mat), och pasta faktist haha  Nu ska vi börja gå mot tunnelbanan och träffa massa kompisar i Edsviken tror jag! Vi skulle varit där senast 2, men det kommer vi inte hinna hahahah.. My boyfriend är föööör seg.

Del 2!

Del 2 och sista delen av våra frågor! Om ni har några frågor så är det bara att ställa dom! 
sva 

Sen dagens outfit

Det här hade jag på mig idag! Jacka från Jofoma by Kenza, Väska från LV, Linne från Hollister, Jeans från Cubus (tror jag) & Skor från Belle shoes.
 
Update! Senare ikväll kommer Svar på era frågor del 2 upp, håll utkik!

Godmorgon sunshiness

Godmorgon solstrålar! Gud va posetiv och glad jag lät idag, haha! Iallafall så är jag vaken nu och ska ungefär ta bussen 20 över 9 till Täby. Ska ta och sminka mig nu och sedan ta på mig kläder, vi hörs när jag kommer sen runt halv 5!

Favortien

Åh vad jag skulle gjort allt för att varit där, så sjukt att se dom på scenen tillsammans. Händer inte så jätte ofta, önskar han var med i Sverige, min favorit låt! Genom allt.m

Thomas Sabo

 
Högst upp på min wishlist är just nu ett Thomas Sabo armband med massa berlocker! Så otroligen fint och fräsht! Tycker också att det är speciellt när man kan köpa vilka berlocker man vill för då kan man matcha med saker som betyder något för en själv, hela armbandet blir ju personligt då!

I love the way you make me feel

Inspiration bilder från min tumblr, länk här
 
Hej alla fina människor i Suecia, kom hem från praoen för ungefär 30 minuter sen och efter det har jag bara chillat och kollat tumblr, senare idag ska jag åka iväg och kolla på mitt eget lag som spelar match, ska vara lite publikssöd! Haha, förlåt för den tråkiga uppdateringen btw! Ska bättra mig, lovar.

That shorts

Totalt älskar Levi's shorts, dom är hur fina som helst! Behöver ett par ljusa lite högre och sen är min shorts garderob fullbordad, dock så vet jag inte vart dom finns att köpa eller hur mycket dom kostar.. Var i barkaby med moder min i helgen och va inne på deras butik då, funderar påatt åka dit och köpa ett par billigare jeans, eller någon annan second hand affär och sedan klippa av dom. Tror att det blir snyggt! Annars, vet någon någon annanstans jag kan köpa?

Helt utsliten

Jag / / Täby haha / / Lagret / / Typ halv outfit, fråga om ni vill veta vart saker kommer ifrån
 
Hej mannar, hela dagen idag så har jag praoat på bikbok i Täby! Var rätt instängt på grund av att jag bara satt inne på lagret, sortterade och vikte kläder och dessutom var jag såå trött att jag skulle tuppa av mitt på golvet, men dem sista timmarna var roliga för då fick jag vara ute i butiker och hjälpa kunder osv! Kom hem för ca 15 min sen och ska börja göra mat, har spelar möte idag istället för träning! Tror jag ska träna lite på boxnings säcken innan det också!

Tips - spegel

Tycker den här spegeln är riktigt smart, bakom själva spegeln så kan du hänga smycken osv! Beställ den här!

Äntligen är du min!

Titta vad jag satt upp! Jag är helt överlycklig för att jag äntligen fått min kära boxningsäck (ni har väl inte glömt inlägget jag skrev om boxning? Här är det), även om jag fick gå runt och bära på den i centrum, såg helt störd ut haha! Det är grymt bra träning, körde bara 30 minuters pass idag typoch var helt trött i armar och mage, dessutom så var det jäkligt kul, tror jag hittat ett nytt super kul tränings sätt!

Klädorgasm

Tycker klänningar eller toppar med liten öppen rygg är sjukt snyggt, och speciellt om du är solbränd! Dom här 2 topparna och klänningen är exempel, dock så har den svarta toppen inte lia mycket urrigning eller vad man sa säga som dom andra, men den är jätte snygg i sig själv så den fick vara med iallafall! Klänningen är en stor favorit, så fin!
Vita toppen / / Rosa klänningen / / Svarta toppen
 

Underbar helg

Jag idag, älskar klänningen!! / / Min prins / / En död fisk haha / / Han simmar, jag badade faktist också, väldigt varmt i vattnet måste jag säga!
 
Hej alla fina! Idag har varit en av dom där helt fantastiska och underbara dagarna, var först i kyrkan som var lite stelt men åkte sen till kista för att äta lunch med min älskling, köpte också klänningen jag har på mig, som är slut överallt (helt sjukt), ett halsband och tanning oil från Hawaiian tropic då min va slut, kom hem och solade, klippte gräset och gick ner och badade med andreas innan han åkte hem! Helt underbar helg jag haft med min kära pojkvänn, älskar honom något enormt. Nu ska jag ut och träna, har lite saker att visa er sen! Puss ♥

Ut i solen nu!

Min nya bikini som låg i paketet från members jag fick i fredags! Är heeeeelt kär i den, ska ut och sola i det fina vädret med älsklingen nu! Jätte kul att alla gillade videoinlägget vi gjorde dessutom, och tack för dom jätte gulliga kommentarerna! Kommer massa roliga inlägg ikväll.
 

Videoinlägg - Svar på era frågor

Vi svarar på era frågor mest, inte världens bästa video och del 2 kommer i veckan! 

Snyggt från kappahl

Lite snygga grejer från Kappahl, förut hatade jag dom men nu har dom faktist ryckt upp sig på kläd fronten eller vad man säger, älskar linnet till vänster!

Girlpower hela vägen!

Morgon musik, Oskar my love ♥♥
 
God morgon alla, vaknade för någon timme sen men har bara slöat i sängen, ätit frukost och fixat mig! Idag så ska jag och mamma ha en tjejdag, pappa är borta så vi ska åka runt lite, köpa lite saker och sånt. Senare ikväll kommer andreas och sover här, en riktig mysig dag!

Hawaiian Tropic

Det här är dom produkterna kommer jag använda i sommar! Tanning oil är standard och gör att man blir brunare snabbare, dem andra på är body butters i två olika lukter, älskar alla deras produkter och vill dessutom tipsa om att Cubus nu har rea på alla Hawaiian tropic produkter, dessutom kicks!

RSS 2.0