Kom igång med träningen!

Det finns många skäl till att träna, och folk som lever för träningen måste ju också börja någonstans? Tänkte tipsa hur du kan hitta inspiraton och tycka att det är roligare!
♥ Inspirations bilder är ett jätte bra sätt att bli inspirerad, dom finns på tumblr, weheartit, bloggar eller på instagram. Instagram acounts är inte så svårt att hitta, sök på ord som "fitness" "fitsporation" "training" osv så kommer du nog fram till något förr eller senare! 
♥ Gör maten god. Det kan vara jätte svårt att sluta dricka massa läsk, äta godis, chips och allt sånt där på en gång och mitt tips är att du bestämmer dig för att du tar en dag i veckan där du får äta onyttiga saker, som chips och en cola till middag eller myset framför tven. Resten av dagarna, se till att du har mycket frukt hemma som jordgubbar, vattenmelon, apelsiner, vindruvor, hallon eller körsbär! Det släcker ditt socker sug och efter ett tag så kommer du släppa all onyttig mat mer och mer! Träning handlar inte bara om att röra på sig, din kropp skapas till 70% av maten du äter!
Nya träningskläder ger ALLTID mig en super kick när jag ska träna, man känner sig snyggare och enligt mig så blir mycket mer fokuserad och inspirerad! Sen tycker jag att man ska lägga ner lite pengar på ett par bra träningskor, det gör jätte mycket! Kan tipsa på ställen med snygga, billiga och bra tränings kläder sen också!
♥ Musik när du tränar är en såååån stor hjälp och det ger dig också lite "push" när det är rätt låtar! Dock så brukar det vara rätt svårt att hitta bra spellistor eller låtar, ni hittar två av mina listor här och här
♥ Träna med någon som kanske din bästavän, pojkvän eller bara någon kompis som du vet tränar! Ni kan powerwalka eller dra till gymmet och istället för musik kan man prata, tjejsnack och framförallt peppa varandra!
♥ Tänk på känslan efter! Det kan vara hur jobbigt som helst att bestämma sig för att gå ut på en löprunda men känslan efter slår allt, du känner dig fit, smal och nyttig!
 

Kommentarer
Postat av: Bloggläsare

Tack så mycket för dehär inlägget! Får mycket inspiration av de! Jätte bra blogg men kan du uppdatera mera så skulle de va ännu bättre för de är så kul att läsa! :)<3

2013-06-07 @ 23:01:33
Postat av: Andreas secret lover ;)

bästa sättet att gå ner i vikt; sluta skriva om det och rör på ditt arsle!
Puss på dig gumman <3

2013-07-29 @ 22:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0