Lite hjälp på traven såhär till jul!

Julklappstips - Flickvän/Bästis/Syster
 
Till flickvännen, systern eller kanske en kompis? Tjejer är det enklaste att köpa julklappar och presenter till enligt mig, saker som alltid kommer till hands är snygga tröjor, läppglans/läpp balm, smycken och underkläder. Det är saker som vi aldrig kan få nog av, haha! Sen kan man ju själv tänka sig vad du skulle vilja ha och köpa utifrån vad du själv tycker såklart!
Julklappstips - bror/pojkvän
Till pojkvännen eller brodern: Enligt mig så är den här avdelningen lite svårare, varje gång jag ska köpa något till Andreas så tänker jag på det nästan konstant tills jag kommit på något bra. Jag brukar tänka på vad jag själv tycker är snyggt till killar och vad personen i fråga själv skulle tycka om det, det kanske inte är det bästa att köpa ett par röda skor om personen hatar rött liksom haha. Men en sak som alltid går hem hos killar är björnborg kallingar eller en god parfym! Andra saker jag själv givigt Andreas är ett personligt läder armband härifrån! Och även ett mobilskal från caseapp!

Vårt kära stockholm

Precis i tid till att Rihanna släpper sin andra kollektion för River Island så öppnar dom inom en kort tid i sthlm, så spännande och se hennes kollektion! Vet inte riktigt vart dom ska öppna men hör av mig så fort jag vet!! Längtar galet!!

We can make it to the end

 
Vad har du på dig?
 Mjukisaaar

Hur mår du?
 L y c k l i g 

Vad önskar du just nu?
 En resa med massa sol, och att snön ska falla!

Vad ska du göra imorgon? Go to the school

Vad skrattade du senast åt? Oj, skrattar hela tiden på träningen så kommer inte riktigt ihåg, tror det var när jag gjorde bort mig totalt haha!!

När grät du senast? Igår

Vem var den senaste som ringde dig? Älsklingeeen ♥

 Senast 3 inkomna sms? 

"Åh vad jag älskar dig" ♥

"Var är du?"

"Bra ide" 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?-  påväg

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? Jag själv, loner..

Senast sedda film? Räknas tv-serie? isåfall paradise hotel eller BBT, annars någon film jag såg med mamma, pappa och andreas
 
Senaste köp? Present

Vart vill du åka just nu? Caribien, New york (alltid), London 

Nästa planerade resa? Åre på sportlovet, Grekland i sommar. 

Dagens känsla? Trött, slut och stressad 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja absolut

En maträtt du inte äter? Gröt!!! 


Babe

 
Hej bloggen!! svin längesen jag hörde av mig, förlåt för det men har varit så stressad i skolan. Så är det alltid dom sista veckorna till Jullovet haha, men iallafall så ska jag uppdatera mer för er mina kära vänner! Kommentera vad ni tycker jag borde blogga om, thanks!
 

Fanny Lyckman For Estradeur

 KLÄNNINGEN | JACKAN | BODY
 
KLÄNNING | JACKAN | TRÖJAN 
Ni har väl inte missat Fanny Lyckman's nya kollektion för Nelly? Måste bara säga att jag tycker den är skit bra, älskar de gröna mönstrerna och de väldigt basic plaggen. Svin snygga! Mina favoriter är den oversizeade jersey klänningen och den vita biker jackan! 
 

RSS 2.0